Carnaval en Après-ski

Carnaval en Après-ski Duo Jaspers en Vermeer brengt een mix van eigen carnavals repertoire met unieke skihut covers. Boek nu voor carnaval 2015 of elk ander carnavalsevenement. We staan voor u klaar!

Het carnavalsduo geeft een herkenbare show met de leukste oude en nieuwe hits en Après-ski krakers. Prachtige 2-stemmige zang, feestelijke accordeonklanken, een sprankelende mandoline en zo nu en dan een vette elektrische gitaar. Dit alles wordt ondersteund met geluidsbanden voor een lekkere beat met heerlijke blaas-bas klanken.
De show kenmerkt zich door de grote mate van interactie van de artiesten met het publiek.

De carnavalssingles “Kom Uit Je Internetcafé!” uit 2013 en de meest recente uit 2014 “Remmen Los!” zijn goed ontvangen en veelvuldig bekeken en beluisterd o.a. via You Tube, TV Oranje en radiostations door het hele land.

Carnaval en Après-ski Duo Jaspers en Vermeer wordt geboekt als  kant en klare inprik-act of met de door J en V speciaal ontwikkelde mobiele geluidsset met minimale opbouwtijd. Deze kan zonder extra versterking tot 200 man enthousiast publiek bereiken.  Zie de RIDER voor de details.

Naast het eigen werk speelt het Carnaval en Après-ski Duo Jaspers en Vermeer unieke ski-hut-bewerkingen van bekende Nederlandstalige en Engelstalige liedjes en ook een aantal Duitstalige nummers uit de Duitse show “Ein Prosit!” komen voorbij!:
Repertoire Jaspers en Vermeer Carnaval en Après-ski (jan 2014)

Graag tot ziens bij het eerstvolgende carnavalsfeest, ALAAF!!!

Afspeellijst J en V Carnavalsduo:
Carnavalskraker 2014: "Remmen Los!":
De kraker van 2013: "Kom Uit Je Internetcafé!":
Info & Boekingen