Kelner en Ko

De bijzonder smaakvolle thema act van Jaspers en Vermeer.

DEMO

"Persfoto

PERSFOTO 1 Kelner en Ko
PERSFOTO 2 Kelner en Ko

Deze galante heren zijn specialisten in het serveren van heerlijke liedjes op bedrijfsborrels en recepties, restaurants, culinaire evenementen, braderieën en feesten en partijen.

De gasten wordt getrakteerd op karakteristieke 2-stemmige zang en subtiel entertainment. De muziek is 100% live en wordt overtuigend gedragen door het ritme van de gitaar en de kleurrijke accordeonbassen.

Een statige statafel vormt het decor voor onze muzikale kelners. Deze is uitgerust met een zeer compacte, zorgvuldig weggewerkte geluidsset voorzien van mobiele (accu)stroom . Het duo is bij aankomst direct “ready to serve” ofwel:  ”ze zijn er helemaal klaar voor” !

Kleine feesten kunnen geheel akoestisch opgeluisterd worden. Bent u naast rustige muziek juist ook nog op zoek naar meer uptempo repertoire voor later op de avond, dan kan de muziek worden aangevuld met geluidsbanden.

Muzikaal menu:
Wat spelen de heren eigenlijk niet? Het repertoire omvat Nederlandstalige luisterliedjes, meezingers, smartlappen, Duitse Schlagers en Engelstalige nummers en wordt volledig afgestemd op de wensen van de gasten. De 100% live formule zorgt er voor dat er bliksemsnel kan worden ingespeeld op verzoekjes.

We begroeten u graag aan onze muzikale tafel, tot ziens!

Info & Boekingen