Van Dansewinkel

De super-compacte versterkte straat- en thema act van Jaspers en Vermeer! Nu te boeken!

Persfoto vanDansewinkel-Jaspers en Vemeer_1024x768
PERSFOTO 1 Van Dansewinkel
PERSFOTO 2 Van Dansewinkel

Van Dansewinkel presenteert op ludieke wijze herkenbare, feestelijke muziek (NL, ENG en DU) met karakteristieke 2-stemmige zang, live-instrumenten, volop entertainment, interactie met het publiek en een aanstekelijk enthousiasme. De muziek wordt overtuigend gedragen door het ritme van de gitaar en de pompende accordeonbassen. Als het dan nog wat steviger mag zijn dan kan de muziek worden aangevuld met geluidsbanden.

Voor het uitvoeren van de muzikale werkzaamheden maakt Van Dansewinkel gebruik van de unieke Jaspers & Vermeer “Kliko”, een direct speelklare mobiele geluidsset voorzien van accustroom. Stopcontacten zijn dus overbodig. De “Kliko” kan worden doorgeprikt naar een externe geluidsset.

De Van Dansewinkel VIDEO’S op You Tube geven een goede indruk van de uitstekende kwaliteit van deze act. Van Dansewinkel staat zijn mannetje op de straatoptredens en themafeesten maar wordt ook ingezet op podia en in kroegen, op recepties, bedrijfsfeestjes en noem maar op!

Opbouwtijd = 0 minuten en geen bijkomende verwijderingsbijdrage!

Repertoire:
Wat spelen deze stoere mannen eigenlijk niet? Het repertoire gaat van Nederlandstalige meezingers t/m Duitse Schlagers en Stimmungsmusik, van Smartlap t/m Après Ski en van Engelstalig t/m Frans Duijts!! Voor de stoere café’s en podia gaat de elektrische gitaar mee en worden er ook lekkere rocknummers gespeeld. De heren van Van Dansewinkel spelen uiteraard ook graag verzoekjes.

Gooi je zorgen in de kliko en feest met ons mee!

Info & Boekingen